Etkİnlİkler

Düşünce ve Proje Üretİm Akademİsİ

200 lise öğrencisi Model G20 Zirvesi için TİCARET’te buluştu

İstanbul Ticaret Üniversitesi Düşünce ve Proje Üretim Akademisi (DÜPA) ev sahipliğinde Cağaloğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Model G20 Zirvesi Sütlüce Yerleşkesinde yapıldı. Türkiye’nin farklı illerinden gelen 200 öğrenci, Zirve’de dünya sorunlarına çözüm aradı.

Türkiye’yi T20 Zirvesi’nde TİCARET DÜPA temsil etti

Dünya gayrisafi hasılasının beşte dördüne sahip 19 ülke ile Avrupa Birliği'nden (AB) oluşan G20 kapsamında kurulan T20 (Think Tank) grubu, G20 2018 Dönem Başkanı Arjantin’de bir araya geldi. Toplantılara Türkiye’den T20 Ulusal Danışma Konseyi ...

Popülizmin dünyada yükselişi tartışıldı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Think Tank 20 grubu üyesi DÜPA işbirliğinde başlatılan Küresel Tartışmalar dizisinin birincisinde "Popülizmin Yükselişi: Devlet, Toplum ve Ekonomide Değişimin Yönü" paneli gerçekleştirildi.